HelbredNyheder

Prins Joachim opereret for blodprod i hjernen

Prins Joachim er blevet indlagt på hospitalet med en blodprop i hjernen. Prinsen er kommet gennem operationen i god stand, og er udenfor kritisk tilstand, oplyser Kongehuset i en pressemeddelelse.

“Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev sent i aftes indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig. Prinsen blev umiddelbart herefter opereret for en blodprop i hjernen og operationen var vellykket. Hans Kongelige Højheds tilstand er i dag stabil.

Kongehuset har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger, men det er Hendes Majestæt Dronningens ønske, at familien får ro fra offentligheden under indlæggelsen. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie er hos sin mand.”

MinByNews ønsker Prins Joachim god bedring.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close