Kultur/EventNyheder

Sommerferie: Tag på safari i Ree Park

Billetprisen i dyreparken på Djursland afspejler fint, at coronarestriktionerne har begrænset udvalget for parken.

Dyrene i parken har det så godt, som man kan have det i fangeskab. Der er masser af plads for de fleste og de virker både vakse og velfungerende i deres forskellige dele af haven. Og der er stort set fuld plade på, hvad man kan ønske at se i en dyrepark.

Altså, hvis man ikke ønsker at se elefanter.

Parken har dog måttet begrænse de planlagte fodringer rundt omkring i parken, og adgangen til de hvidhåndede gibbonaber er også lukket ned for, da de meget nærgående aber kan være med til at sende smitten videre.

Der er dog stadig et bredt udbud af dyr, der stammer fra mange forskellige dele af verden. Safaristletten har giraffer, næsehorn, strudse og meget mere, mens rovdyr som tigre, løber og ulve findes i deres egne aflukker. Fornuftigt nok.

Parken er nem at finde rundt i, men for at få det fulde udbytte, skal der lige smides 60 kroner oveni billetprisen per hoved, der gerne vil med enten tog eller Land Rover-ture rundt i parken. Det er ikke dumme penge at give ud, men man skal være vaks og stå klar når parken åbner eller forberede sig på at den første del af dagen bruges på at vente i kø på billetter.

Det var personalet dog søde nok til at påpege, at det var klogt at gøre så hurtigt som muligt.

Generelt er prislejet i parken fint. Det er muligt at få noget at spise for en fornuftig pris, især i forhold til det normale niveau for dyre- og forlystelsesparker, og der er rigeligt med mulighed for at finde et sted at spise sin medbragte mad. Den efterfølgende tur gennem souvenirshoppen behøver heller ikke lede til økonomisk ruin.

Turen er pengene værd. Det eneste minus er gæsterne i parken, der tilsyneladende ikke kan forså, hvad en pil med ordet Ensrettet betyder. Eller et skilt med ”Ingen Adgang”. Ree Park har gjort noget for at få folk til at bevæge sig i samme retning, og dermed ikke skabe prop, og det har helt sikkert hjulpet, i forhold til sidste gang jeg besøgte parken.

Men det er altså for svært for nogen.

Og så husk at tage din egen håndsprit med. Der er MANGE steder, man kan trække spritten, men de løber altså tør, og der er forståeligt nok ikke mandskab nok til at overvåge dem hele tiden.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close