Kultur/EventNyheder

 Sommerferie: WOW Park er naturlig leg i trætoppene

Hvis børnene har tilbragt for meget tid foran skærmen her i ferien, så er Wowpark et godt bud på en aktiv dag i den fri natur.

Parken ligger nær Skjern, og her kan børn og voksne få mulighed for at springe fra højre til venstre, og op og ned, for parkens fantastiske skovområde er indrettet til leg, over det hele. I trækronerne og i skovbunden finder vi rutsjebaner, hængebroer og legehuse, og under jorden er der et væld af snoede gange og en stor labyrint.

Spændt op mellem træerne hænger store net, hvor bolde i mange størrelse, nogen større en børnene, ligger. Her kan man hoppe og lege.

Et stort netværk af svævebaner forbinder de mange træer i parken, hvis ikke det er nok til at få det til at kilde i maven, kan Tarzanslyngerne nok løse det problem. Det var i hvert fald en sikker favorit hos os. Både blandt de yngre og de ældre.

Bæredygtighed er i højsædet i WOW PARK, og aktiviteterne bruger hverken strøm eller brændstof, og det er et valg, som parkens stiftere har truffet ud fra et slet skjult ønske om at vise, hvad sådan skov kan.

¨Naturen er det mest fantastiske sted at lege, være og lære. Vores drøm er, at alle børn opdager det,” fortæller Aage Hindhede, medstifter i WOW PARK.

Der bliver brændt krudt af for de små, så det er en god idé at tage noget solid kost med. I parken finder du en stor have, der er indrettet til at man kan sidde og spise, og der er også bålpladser rundt omkring, der gør det muligt at tilberede noget, hvis du er til mere end klapsammen-madderne. Og gider du slet ikke bøvlet med medbragt mam, er det også muligt at købe noget i parkens egen café.

Læs mere på www.wowpark.dk

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close