Kultur/EventNyheder

Aarhus Festuge aflyst

Efter flere dages skiftende politiske udmeldinger er festugen nu endeligt aflyst for i år

Borgmester Jacob Bundsgaard har nu efter dialog med de statslige myndigheder og Sundheds- og Ældreministeriet fået en klar anbefaling om at aflyse Aarhus Festuges arrangementer. Det skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse i dag.

”Det er den melding, vi har ventet på. Vi har fået en klar anbefaling om at foretage en aflysning, og det vil vi naturligvis efterkomme. Det er den rigtige beslutning i den nuværende situation, hvor epidemien fortsat hersker i byen. Med den klare anbefaling fra sundhedsmyndighederne træffes beslutningen nu frem for at afvente det planlagte bestyrelsesmøde mandag,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Aflysningen kommer efter flere dages skiftende udmeldinger fra de forskellige partier i byrådet. Først var der støtte til at gennemføre festugen fra bl.a. Venstre og Konservative, mens SF’s rådmand Thomas Medom foreslog at aflyse festugen, der normalt tiltrækker op mod 500.000 gæster. Onsdag og torsdag blev støtten festugens gennemførelse gradvist mindre, og til middag kom så beslutningen om helt at aflyse Aarhus Festuge for i år.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close