ErhvervGalleriNyheder

Galleri: Glædelige gensyn med Formland Autumn 2020

Vi har samlet et galleri fra Formland Autumn 2020 i Messecenter Herning, den første messe siden nedlukningen i marts.

Gensynsglæden var ikke til at tage fejl af, da MCH Messecenter Herning torsdag morgen slog dørene op til Formland Autumn 2020. Både udstillere og besøgende har set frem til omsider at kunne mødes personligt og trygt med branchekollegerne.

Torsdag 13. august 2020 har været en længe ventet dag for mange; for interiør- og designbranchens leverandører, forhandlere og indkøbere og for MCH Messecenter Herning. Torsdag markerede nemlig åbningsdagen for Formland Autumn – MCH’s første messe siden nedlukningen i marts.

I lyset af corona var den officielle åbningsceremoni for udstillerne aflyst, og Georg Sørensen bød derfor velkommen via messecentrets højtalere.

– Tak for, at vi igen i år må være med til at sætte den personlige ramme for jeres forretning og de besøgendes forretninger. Også – eller rettere – især i denne helt ekstraordinære tid. For det har været ekstraordinært, siden vi mødtes i februar. Fra håndtryk, knus og kram – til håndsprit, afstand og ændret adfærd, lød det fra Georg Sørensen, der fortsatte:

– For os er Formland foregangsmesse for TrygtMCH – vores tryghedskoncept, der sikrer både udstillere og besøgende en tryg og sikker messe. Takket være jer er Formland fortsat branchens personlige og faglige mødested. Og det personlige, trygge møde holder vi fast i. Det har vi brug for, slog han fast, før han ønskede alle en god messe.

Vi kan kun sige at TrygtMCH var klar og det var skønt at være tilbage i de mange haller i Herning. Vi har lavet et galleri fra Formland Autumn 2020, som kan ses herover.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close