HelbredNyheder

Midt- og Vestjyllands Politi: Fest og færdes med omtanke

Smittetrykket stiger i flere midt- og vestjyske byer. Her, hvor weekenden står for døren, opfordrer politiet midt- og vestjyderne til at feste og færdes med omtanke.

Flere steder i politikredsen har vi set stigende smittetal. Samtidig er der nye regler at forholde sig til – både regler, der begrænser- og udvider friheden.
”Ingen er interesseret i at skulle lukke en masse ned igen, og vi må alle sammen tage ansvaret på os og huske den gode håndhygiejne og droppe kram og håndtryk. Det er helt afgørende, at vi holder afstand”, lyder det fra chefpolitiinspektør Claus Hilborg, Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Længere åbent i nattelivet

Diskoteker og natklubber skal fortsat holde lukket, mens restaurationer og værtshuse nu må holde åbent til klokken 02.00, hvis bare de ikke lukker nye gæster ind efter klokken 23.00. De nye udvidede åbningstider gælder dog indtil videre ikke i Silkeborg Kommune.
”Vi håber, midt- og vestjyderne vil hjælpe restauratørerne med at overholde reglerne, og selvfølgelig vil Midt- og Vestjyllands Politi som sædvanligt være synligt i nattelivet og medvirke til at sikre ro og orden”, siger chefpolitiinspektøren.

 

Nyt krav om mundbind i den kollektive transport

Mens man nu kan gå senere hjem fra byen, skal man til gengæld fra i morgen lørdag den 22. august 2020 døgnet rundt bære mundbind eller visir i den kollektive transport – også i for eksempel taxier og på færger. Kravet om mundbind i den kollektive transport gælder alle rejsende over 12 år.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close