FodboldNyhederSport

FCM spiller hjemme, men AGF og FCK skal på tur

Der er lagt op til nogle spændende kampe, efter de danske hold i Europa League, mandag eftermiddag fik udtrukket deres modstandere. Desværre betyder det, at både AGF og FC København skal ud at rejse, da de begge har trukket udebanekampe.

Mens FCK skal et smut til Sverige og møde IFK Göteborg, mens AGFs modstander stadig er ukendt. For kampen mellem slovenske NŠ Mura og estiske Nomme Kalju d. 10. september vil afgøre, hvor i verden, det Aarhusianske hold skal spille næste kvalifikationsrunde.

Det er naturligvis ikke optimalt, at begge danske hold har fået udebanekampe, men på papiret har AGF trukket den letteste modstander, uanset hvem af de to hold der vinder.

I hovedstaden havde man håbet på en anden modstander, men det kunne reelt set have været meget værre.

Tidligere på dagen blev det afgjort, at FC Midtjylland skal møde schweiziske Young Boys i tredje kvalifikationsrunde i Champions League og her er der hjemmebanefordel. Kampen spilles d. 15. eller 16. september.

Der er endnu ikke nogen dato på kampene for FCK og AGF, men de skal være afviklet senest 16. september i år.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close