FodboldNyhederSport

Stærke modstandere venter i Europa League

Dagens lodtrækning afgjorde, hvem de tre danske hold I Europa League skal møde i 3. kvalifikationsrunde. For FCK og AGF gælder det naturligvis, at de skal vinde de kommende kampe mod Göteborg IK og vinderen af NŠ Mura og estiske Nomme Kalju.

Derefter venter et anderledes kompetent line-up for de to hold og Sønderjyske, efter trækningen tirsdag.

AGF var først i skålen, og forude venter så en hjemmebanekamp mod PSV Eindhoven. Ikke nogen let modstander, men forhåbentlig kan Ceres Arena og den seneste tids fremgang, kombineret med David Nielsens velfungerende trup, tage sejren og rykke nærmere gruppespillet.

SønderjyskE har til gengæld trukket nitten med en svær kamp mod tjekkiske Viktoria Plzen.

Anderledes let ser det ud for FCK, der må vente med at finde ud af, hvem de skal spille mod, indtil Piast Gliwice fra Polen og Hartberg fra Østrig har spillet deres næste kamp.

2. kvalifikationsrunde skal være afviklet senest d. 16. september, og det kan ende med lidt forviklinger i forhold til Superligastarten. Her skal SønderjyskE spille mod FC Midtjylland fredag d. 11 september. To dage senere gælder det FCK, der møder OB om søndagen, og mandagskampen står mellem AGF og Vejle.

Relaterede artikler

Back to top button
x