NyhederVejr

Sensommeren byder på enkelte varme dage

Nyd vejret i dag og i morgen, for selvom det så ud til, at vi ville få en fin sensommer med lidt god varme, er der desværre ikke rigtigt noget der tyder på, at det fortsætter ret meget længere. I hvert fald ikke, hvis man kigger på prognosen fra DMI.

Der er dog ingen grund til at lægge de korte bukser væk.

I dag mandag vil der nogle steder være over 25 grader rundt omkring i landet, selvom de fleste steder vil opleve lavere temperaturer. Der er masser af sol af finde over de næste par dage, men termometeret vil gradvist falde, og weekenden vil være tilbage til, hvad der er normalt for årstiden.

Der vil dog fortsat være solrige dage at hente og alt efter, hvordan trykkene fordeler sig, kan vi opleve varme dage med op til 20 grader helt frem til starten af oktober.

Relaterede artikler

Back to top button
x