112Nyheder

Politiet advarer mod gadenæsespray efter 23-årigs dødsfald

Da en 23-årig mand blev fundet død i sit hjem i Rønde, blev omstændighederne for dødsfaldet efterforsket, og efter en obduktion har det vist sig, at manden havde et stof i blodet, der matchede indholdet i en næsespray, der blev fundet ved siden af ham.

Stoffet er et syntetisk opiodlignende stof, og der er siden blevet indleveret tomme næsesprays på lokalstationen i Rønde, og en beslaglagt næsespray fra en sag i Randers har også vist sig at indeholde det samme stof.

Det er ikke bevist, at der er en sammenhæng mellem den 23-åriges død og stoffet, men alligevel er opfordringen fra Østjyllands Politi til alle danskere, at lade være med at købe næsesprays på gaden eller af fremmede.

”Vi har et helt klart budskab til borgerne. Lad nu være med at eksperimentere med den slags næsesprays. Det kan være livsfarligt at indtage, ” siger vicepolitiinspektør Camilla Nielsen.

Er du blevet tilbudt næsesprays eller har du informationer, som politiet kan bruge, vil de meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte din lokale politistation via tlf. 114.

.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x