Kultur/EventNyheder

Classic Race Aarhus er reddet

Der er godt nyt for alle bilinteresserede, for Classic Race Aarhus kan nu bekræfte, at der er kommet styr på hjælpepakkerne. Det betyder, at der igen kommer motorlyde i området omkring Mindeparken, så opfordringen fra folkene bag er at reservere weekenden fra. 28. til 30. maj 2021.

“Primo juli måned indsendte vi vores ansøgning til Erhvervsstyrelsen om kompensation for aflyste arrangementer. I løbet af juli og august måned har vi løbende haft en konstruktiv og professionel dialogmed Erhvervsstyrelsen,” lyder det på CRAAs hjemmeside.

Svaret er kommet i løbet af denne uge, og selvom det har taget lang tid at behandle ansøgningen, har man fra Classic Race Aarhus’ side fuld forståelse for behandlingstiden, og her glæder man sig bare over, at det nu er muligt at begynde at se fremad.

“Vi kan derfor nu begynde at få alle de mange aftaler for 2021 på plads samt få afklaret alle udeståender med vore leverandører.”

På hjemmesiden står der, at alle medarbejdere nu er tilbage på fuld tid, og der lyder en stor tak til alle samarbejdspartnere og ansatte, for deres tålmodighed.

Den fulde udmelding kan findes på Classic Race Aarhus’ website.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close