112Nyheder

Politiets hjemmeside afløser app

I seks år har politiets app gjort det nemmere for borgerne at søge informationer og komme i kontakt med politiet, men nu bliver den udfaset.

Siden 2014 har borgerne ved hjælp af app’en Politi kunne finde nærmeste politistation, tippe politiet om stort og småt og slå nummerplader og cykler op for at se, om de er efterlyst. Men nu er det ved at være slut.

Politiets hjemmeside, politi.dk, rummer i dag de samme funktioner, som man før skulle hente app’en for at finde. Hjemmesiden er designet til at være mobilvenlig, og hvis brugerne laver en genvej på deres mobiltelefons skrivebord, så vil det fungere lige så godt som app’en.

Derfor begynder politiet nu en udfasning af app’en, og vi anbefaler brugerne at slette den fra deres telefoner og i stedet bruge hjemmesiden.

Dermed kan politiet fremover nøjes med at vedligeholde og udvikle én teknologisk platform.

Hjemmesiden har i dag cirka 9,8 mio. besøg om året.

På politi.dk kan man også betjene sig selv digitalt på en række andre områder. Man kan blandt andet anmelde tyveri, hærværk og andre forbrydelser elektronisk, søge om tilladelse til våben og arrangementer, aflevere billeder og videomateriale til politiet og hente en kopi af sin straffeattest.

Relaterede artikler

Back to top button
x