FestivalFestivalnytMidtjylland

Smukfest planlægger fuld festival i 2021

Spørgsmålet roterer rundt i hovedet på alle festivalgængere: Bliver der festival i 2021?

Spørger du Skanderborg Festivalklub, der står for Smukfest er svaret ikke til at tage fejl af:

“Ja! Det gør vi!”

Festivalklubben har netop været ude og prøve at skaffe svar på alle de corona-relaterede spørgsmål, som gæsterne kan have om afviklingen af Smukfest næste år.

“Det er klart, at vi bevæger os i ukendt farvand, men der er ingen påbud eller retningslinjer fra myndighedernes side for Smukfest i 2021. Så længe dette er tilfældet, gør vi det, vi er bedst til – at planlægge en helt igennem fantastisk fest i 2021.”

Fest i COVID-19s skygge
Planlægningen er dog ikke helt fritaget for coronabekymringer. Planlægningen tager afsæt i at Coronavirussen stadig er en ting, og det betyder, at der vil blive taget hensyn til større forsamlinger, og der arbejdes på at skabe tryghed.

Planlægningen kører ifølge Festivalklubbens udtalelse i to spor: Et hvor der både tænkes i at afvikle Smukfest på normal vis, men med øgede hygiejneforanstaltninger og myndighedskrav, der skal efterleves. Og et andet, hvor der undersøges alternative måder, der kan blive festival i bøgeskoven på.

Det sidste spor er ikke noget, Smukfest alene arbejder ud fra, men overvejelser der foregår på tværs af festivalbranchen.

Du kan læse Festivalklubbens udmelding her.

 

Relaterede artikler

Back to top button
x