112Nyheder

Tysk turist død efter ulykke i Ringkøbing Fjord

Onsdag eftermiddag kom en 69-årig tysk turist i problemer i Ringkøbing FJord ud for Skaven Strand.

Den tyske turist var ude for at surfe, da han ifølge Midt- og Vestjyllands Politi fik problemer, og da han blev reddet op af vandet, var han bevidstløs. Der blev ydet førstehjælp på stedet, og han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital.

Desværre stod hans liv ikke til at redde, og han blev erklæret død ved ankomsten.
Mandens pårørende er blevet underrettet.
I går blev en 68-årig mands robåd rundet flydende rundt med påhængsmotoren i gang i Limfjorden ud for Nykøbing Mors. Efter en større eftersøgning, der desværre ikke resulterede i noget, indstillede JRCC og Midt-og Vestjyllands Politi efterforskningen.

Læs mere her.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close