NyhederVejr

Lune dage forude sætter nattefrosten på hold

Vi er officielt kommet ind i sæsonen for nattefrost, men dagene forude er varmere end, hvad vi normalt oplever på denne tid af året, og det betyder, at selvom du måske har måttet skrabe frost af forruden i morges, så slipper du for det resten af ugen.

Mandag starter altså koldt med nattefrost lokale steder. Mange steder vil dagen begynde skyfrit med sol, men i takt med at skyer kommer ind over landet fra vest, vil særligt den nordvestlige del af landet opleve regnvejr, der fortsætter i løbet tirsdagen, og som også kan give regn onsdag.

Torsdag er der gode chancer for en smuk og solrig dag, med mulighed for helt op til 17 grader, dog primært i de sydøstlige egne.

Lørdag bliver våd, men søndag skulle kunne blive en smuk og solrig dag. Dog med koldere nattetemperaturer, der holder frem til uge 44, hvor et højtryksområde fra sydøsteuropa kan bevæge sig op mod de skandinaviske lande, og hvis det sker, bliver også næste uge en lun affære.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close