NyhederPolitik

Andreas Steenberg er ny Radikal næstformand

Radikale Venstre har i disse dage en del udfordringer foran sig, efter sagerne om den tidligere formand, Morten Østergaard, begyndte at rulle. Men tirsdag tog de endnu et skridt i retning af at få ro på partiet, da de valgte Andreas Steenberg som partiets nye næstformand.

“Jeg er glad og stolt. Det er tre store poster, hvor jeg virkelig får mulighed for at sætte mit præg på samfundet, og det er jo netop det man gerne vil, som politiker,” fortæller han til Min By News.

Selvom Andreas Steenberg er glad for posten, er han ærgerlig over det forløb, der har åbnet pladsen op for ham.

”Jeg er ked af, at Morten var nødt til at trække sig, fordi han ikke fik fortalt hele sandheden, om de sager. Jeg har været allieret med Morten i mange år. Han har været en god ven, og er det stadig, så det er jo lidt en trist baggrund.”

Andreas er dog parat til at se fremad, og der er nok at tage fat i, for de seneste dage har været hårde for De Radikale.

”Vi har et stykke arbejde foran os med de sidste dages magtkamp. Jeg tror ikke, at der er noget mærkeligt ved, at man gerne vil have poster som politiker, men jeg håber, at vi kan lægge det bag os og begynde at se fremad og tale politik.”

Det første skridt i den retning finder sted allerede i næste uge.

”Vi skal til at forhandle ny finanslov i næste uge. Det bliver første runde, og så er vi i gang med at se fremad.”

Steenberg er valgt ind i Vestjyllands Storkreds, og bor til daglig i Aarhus med sin kone og to børn.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close