Forside GallerierForside SekundærGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

EM: Danmark kørte Montenegro over – Se billeder fra kampen her

Danmark er klar til mellemrunden ved EM og er sikker på at få to point med over. Det stod klart efter Danmarks kamp søndag aften, da holdet mødte Montenegro i Jyske Bank Boxen.

En kamp som Danmark sten sikkert vandt med ni mål, særligt i anden halvleg løb Danmark fra deres modstander.

Danmark har i Sandra Toft bare en fantastisk sidste skanse, Toft stor med en redningsprocent på 49. Hun blev efter kampen kåret til kampens spiller. Line Haugsted var med sit forsvarsspil med til at gøre Sandra Toft ekstra god, særligt i anden halvleg, vist Haugsted sin værdi i forsvaret.

Vi havde en fotograf i hallen og det galleri kan ses herover.

Montenegro 19 – 28 Danmark

 

Foto: MG- MinByNEWS

Landstræner Jesper Jensen kunne efter kampen set tilbage på en slagplan som lykkes.

”Jeg tror, at de løb trætte, og det var vi også bevidste om. Vi vidste, at vi havde styr på det i første halvleg og tog derfor ikke nogen timeouts. VI følte, vi havde okay styr på dem.”

”Der var nogle ting, vi gerne ville rette, men det ville vi hellere løse i pausen og så mase dem lidt på fysikken. Det lykkedes ret godt. Vi får skiftet ud. Det begynder vi allerede med efter 10 minutter med Heindahl. Så kunne vi holde et fysisk pres på dem, og jeg føler ikke, vi er trætte efter den her kamp. Det, tror jeg, de er”, siger Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

Danmark møder forsvarende europamestre fra Frankrig, på tirsdag i hvad der bliver en gruppefinale i gruppe A. Kampen spilles kl. 20.30 og kan ses på TV2

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close