HåndboldNyhederSportTopnyheder

EM: Danmark taber bronzekampe til Kroatien

Line Haugsted og Sandra Toft er EM’s bedste på deres positioner. En hæder de to danske spillere nok først kan glæde sig over om nogle dage.

Det blev ikke til medalje til Danmark ved EM på hjemmebane i Herning i 2020. Det stod fast, da Kroatien her til eftermiddag besejrede Danmark med 25-19.

Kroatien gav de danske piger samme medicin, som landstræneren havde ordineret før kampen: kontant forsvarsspil. Men det var gæsterne, der holdt de danske bagspillere fra fadet. Særligt i anden halvleg, hvor kampen skulle afgøres, lukkede Kroatien af.

Hvis Danmark endelig kom frem til afslutninger, var Kroatiens keeper Tea Pijevic klar til at tage imod alt vores landsholdskvinder kunne sende i hendes retning. Det endte med, at Danmark ikke scoret fik i 17 minutter i anden halvleg, og uden mål, blev det Kroatien, der tog bronzemedaljen med hjem.

Foto: MG – MinByNEWS

Hæder til Sandra Toft og Line Haugsted
Vi har længe vidst, at vores danske keeper er måske verdens bedste målvogter, og Sandra Toft blev da også efter kampen udnævnt til EM’s bedste.

Men Danmark har endnu en verdensklassespiller i forsvaret, for Viborg spilleren Line Haugsted blev ligeledes udnævnt til EM’s bedste.

Foto: MG – MinByNEWS

Det er hæder, der vil noget, men i lyset af den 4. plads, det kunne blive til i denne slutrunde, er det måske nok ikke lige nu, de kan værdsætte den.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x