GalleriKulturKultur/EventKunstNyheder

En smuk og magisk juleoplevelse i det nordjyske

Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus er en af de juleudstillinger man stadig kan nå at opleve her i 2020, for parken holder åbent helt frem til den 30. december.

Lørdag aften hoppede hele familien i bilen og tog en tur til Blokhus, for at opleve de mere end 1,5 millioner julelys og smukke lyd- og lysshow.

Det var en rigtig god oplevelse, hvor der var skabe en eventyrlig julestemning, med de flotte sandskulpturer, mange hyggelige juleboder og de magiske julelys.

Magisk Jul i Blokhus er naturligvis også ramt af de nyeste Corona restriktioner, derfor holder de mange små butikker lukket fra den 25. december og frem til nytår, hvor udstillingen lukker.

Med derfor kan man stadig nå, at få en tur i parken mellem jul og nytår, for der vil være åben fra kl. 15.00 til 21.00. Der vil kun være lukket den 24. og den 25. december, men anden juledag kan man igen opleve Magisk Jul under åben himmel og tæt ved Vesterhavet.

Så vi kan varmt anbefale en tur ud i det fri, til et besøg i Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus.


PS. Husk, vi skal holde afstand og bruge vores sunde fornuft, så vi alle kan komme trygt gennem denne tid vi befinder os i.

Back to top button
x