Forside FremhævetMotorNyhederVejr

Politiet: Ryd forruden inden du kører

8x8 cm udsyn er ikke nok, og det kan koste dig kørekortet

Midt- og Vestjyllands Politi har lagt et billede på facebook, hvor man kan se hvor ringe udsyn man har, når kun 8 x 8 cm af forruden er ryddet. Billedet stammer fra en 32-årig bilist, der blev stoppet en morgen i Thy.

Dug indvendig og is udvendig er en træls kombination når man har travlt om morgenen, men politiet opfordrer til at man står op ti minutter tidligere og sørger for at få forruden (og de andre ruder) forsvarligt tørt af.

Udover at det naturligvis er farligt, så koster manglende udsyn en bøde og ofte også en betinget frakendelse af kørekortet.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x