112NyhederTopnyheder

Freyas tidligere samlever anholdt efter fund af ligdele

Opdatering 12.48: Den 51-årige mand har ved grundlovsforhøret tilstået drabet på den 43-årige Freya. Han er varetægtsfængslet i indtil videre fire uger.

Det var nogle makabre fund, der blevet gjort på den 43-årige Freyas bopæl efter Østjyllands Politi gik i gang med at efterforsken hendes forsvinden. Hendes tidligere samlever, en 51-årig mand, er anholdt og sigtet for drab i sagen.

”På kvindens bopæl har vi fundet flere ligdele, der var forsøgt skjult både inde og ude. Ligdelene bliver i dag sendt til retsmedicinsk undersøgelse for endeligt at få bekræftet, at der er tale om den 43-årige kvinde, hvilket vi, på baggrund af vores efterforskning, mener, at der er stor sandsynlighed for, at det er,” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.

Den 51-årige kontaktede politiet tirsdag morgen, og meldte Freya savnet. Politiet anholdt ham dog senere tirsdag formiddag.

“Der var nogle omstændigheder omkring den anmeldelse, der gjorde, at vi på et meget tidligt tidspunkt anholdt manden, der nu er sigtet for at manddrab,” siger Michael Kjeldgaard.

Freya blev sidst set torsdag aften, hvor hun forlod sin arbejdsplads, et plejecenter i Odder. Lørdag modtog arbejdsgiveren en sms, hvor Freya meldte sig syg, og tirsdag blev hun så meldt savnet.

Manden blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, der foregik bag lukkede døre.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også
Close
Back to top button
x