Forside SekundærNyhederPolitik

Morten Østergaard færdig med dansk politik

Den tidligere formand for Radikale Venstre, Morten Østergaard, stiller ikke op til Folketinget, og at dømme efter hans udmelding på Facebook, er det også et farvel til dansk politik.

“Det som driver mig er, at bidrage til forandring, og jeg har så stor respekt for, at det hver dag gøres på så mange måder udenfor politik. Det er her jeg føler kan gøre den største forskel, når jeg er klar til det. Derfor min beslutning.”

Østergaard blev valgt ind i Folketinget for Radikale Venstre i 2005, og i 2014 overtog han formandskabet og posten som økonomi- og indenrigsminister efter Margrethe Vestager blev udpeget som dansk kandidat til EU-Kommisær.

Sidste år gik han af som formand, og overlod posten til Sofie Carsten Nielsen, efter det kom frem, at han havde været involveret i en sag om seksuel krænkelse af et partimedlem nogle år forinden.

Efter sagen kom frem sygemeldte han sig fra Folketinget, og har nu altså tilsyneladende valgt at takke af i dansk politik, i et facebook-opslag, der blev lagt op torsdag eftermiddag.

Østergaard har været valgt ind i Østjyllands Storkreds. Han bor til hverdag i

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close