NyhederVejr

Frosten bliver erstattet af vind regn og slud

Det flotte forårsvejr tirsdag var måske nok akkompagneret af lidt kolde temperaturer, men forude venter rusk og regn, lyder det fra DMI.

For allerede onsdag eftermiddag og aften fronter med masser af nedbør og kraftig vind passerer ind over Danmark. Det betyder, at de fleste steder i landet bliver ramt af regn og slud, og endda også tøsne enkelte steder. Der er risiko for kuling ved kysterne, mens resten af landet får jævn til hård vind.

Temperaturerne kommer til at ligge lige lidt over frysepunktet.

Vejret fortsætter om torsdagen, hvor nedbøren starter som slud eller tøsne, og i løbet af dagen vil den gå over i regn. Vinden tiltager med mulighed for hård kuling med kraftige vindstød, særligt i Nord- og Vestjylland.

I løbet af torsdagen vil det klare op, og fredagen og weekenden vil oplevel enkelte byger, men også mulighed for sol hist og her.

Både fredag og weekenden byder på mere nedbør i form af byger og lørdagen kan blive en kold affære med temperaturer omkring 1 grad over frysepunktet. Det bliver lidt varmere søndag, men regnen vil fortsætter ind i starten af næste uge.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close