FodboldNyhederSport

Randers FC slår AGF i pokalsemifinalen

Randers FC fortsatte deres stime mod rivalerne fra Aarhus og rykkede med en fortjent sejr ét skridt videre mod pokalen.

Det har været en kamp om at få hul på bylden mod Randers FC, og med en del skader på holdet, så det skidt ud for AGF, der startede semifinalen på hjemmebane i Ceres Park

De første minutter af kampen gik med at se hinanden an, og trods masser af skift i boldbesiddelsen, skulle der gå otte minutter, før der kom noget, der lugtede af chance, men AGF formåede ikke at omsætte den til et mål.

Efter 19 minutters spil, blev et hjørnespark i AGFs halvdel kortvarigt spændende, da Kamil Grabara ikke formåede at tage bolden ned.

Randers så på mange måder skarpere ud end hjemmeholdet, der skal være glade for at Kamil Grabara var hænderne rigtigt skruet på. Efter en aflevering fra Simon Graves, var Grabara det eneste, der stog mellem Marvin Egho og målet, men han formåede at få fat i bolden, og efter kampens største chance var der stadig ingen point på tavlen.

I første halvlegs sidste kvarter, fik AGF samlet sig sammen, og et ellers ustruktureret hold, så ud til at få lidt mere styr på spillet. Et sammenstød mellem to af spillerne fra Randers FC, skabte et stort hold i forsvaret, som Bror Blume dog heller ikke var i stand til at udnytte til andet end et skud forbi målet.

Også starten af i anden halvleg, viste Randers FC sig som det skarpeste hold, og efter en times spil, kom de første udskiftninger i kampen. AGF satte Albert Grønbæk ind i stedet for Bror Blume, og Randers skiftede Simon Graves ud med Mikkel Kallesø, der var hurtigt ude, og efter blot et minut på banen, skød han på mål, men bolden gik tæt forbi.

Fire minutter efter skabte Mathias Greve lidt spænding med et højt skud på mål, der blev forpurret af en AGF’er, men presset blev ved, og kort tid efter, lykkedes det Vito Hammershøy Mistrati at få bolden forbi Grabara, til kampens første mål og dermed var gæsterne i front.

Rodet spil foran AGFs mål, resulterede i et straffespark, da Grabaras forsøg på at få at i bolden, endte med en takling af Kallesøe, og kort tid efter gjorde Marvin Egho det til 2-0.

Med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid, blev det store skiftedag, hvor begge hold foretog udskiftninger. Randers skiftede Mathias Nielsen, Nikola Mileusnic og Tobias Klysner ind for hhv. Frederik Lauenborg, Kehinde Oluwatosin og Vito Hammershøy, mens Milan Jevtovic overtager for Jon Dagur Thorsteinsson.

Lige lidt hjalp det, for stillingen holdt til kampen blev fløjtet af, og dermed har Randers FC et godt forspring, når de to hold skal mødes i returkampen den 15. april på Cepheus Park.

Og hvis De Hviie skal gøre sig forhåbninger om at spille finale på hjemmebane til maj, skal de virkelig stramme op.

AGF 0 – 2 RANDERS FC

Målscorere:
66’ Vito Hammershøy Mistrati
70’ (straffespark) Marvin Egho

Opstilling AGF:

Start:
73. Kamil Grabara (Målmand)
9. Patrick Mortensen (Anfører)
10. Patrick Olsen
11. Gift Links
13. Alexander Munksgaard
16. Casper Højer
17. Jon Thorsteinsson
18. Jesper Juelsgaard
22. Benjamin Hvidt
29. Bror Blume
37. Sebastian Hausner

Indskiftning:
1. William Eskelinen (M)
2. Alex Gersbach
7. Milan Jevtovic
15. Bubacarr Sanneh
27. Albert Grønbæk
38. Alexander Ammitzbøl
50. Thomas Kristensen

Opstilling Randers FC:

Start:
1. Paatrick Carlgren (M)
2. Simon Graves Jensen
6. Lasse Berg Johansen
8. Simon Piesinger
10. Kehinde Oluwatosin
11. Erik Marxen
14. Frederik Lauenborg
15. Björn Kopplin
20. Vito Hammershøy Mistrati
22. Mathias Greve
45. Marvin Egho

Indskiftning:
5. Mathias Nielsen
7. Mikkel Kallesøe
18. Tobias Klysner
21. Bassala Sambou
23. Nikola Mileusnic
25. Jonas Daknir (M)
99. Alhaji Kamara

 

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x