FestivalnytKultur/EventNyhederTopnyheder

I Skagen forventer man at gennemføre festival til sommer

Vi må jo gå med livrem og seler, men vi tror vi kan afholde festivalen på en fornuftig måde, lyder udmeldingen fra Skagen Festival.

I Skagen ser man modsat andre festivaller frem til sommer, for her vil man gennemføre Skagen Festival nummer 50 i dagen fra den 1. til den 4. juli 2021. Det kræver dog at regeringen tager ekspertgruppens anbefalinger til sig. Det siger festivallens formand til TV2 Nord.

”Vi trænger til at komme ud og hygge os. Vi trænger til at høre noget godt musik, få noget god mad og være i godt selskab. Derfor er vi rigtig glade for at kunne melde ud, at Skagen Festival ikke aflyser i 2021”, siger Lis Jensen.

”Vi kan godt overholde de restriktioner, der nu er blevet udmeldt. Der vil selvfølgelig komme særlige forhold omkring vores spillesteder, så vi ikke bryder reglerne om, hvor mange og hvor tæt folk må være”, siger Lis Jensen til TV2 Nord.

Man håber dog på i det nordjyske at det kommer en udvidelse i serveringstidspunktet som lige nu betyder at alt servering skal stoppe kl. 22.00.

”Det er jo på udskænkning, vi tjener vores penge. Så hvis vi skal stoppe med det klokken 22 vil det få ret store konksekvenser for vores forretning”, siger Lis Jensen, der samtidig fortæller, at hun er håbefuld.

”Der er jo heldigvis lidt tid endnu, så vi håber, vi kan få lov til lidt mere, når vi åbner op”.

Selv det med at vi ikke må bo på camping til årets festival får umildbart betydning i Skagen.

”Vores campingområde går under normale campingregler og ikke regler for klynge-overnatning, som de fleste festivaler gør”, fortæller Lis Jensen til TV2 Nord.

”Derfor håber vi på, at det ikke får de samme konsekvenser for vores festival”.

Formanden gør det dog klart, at man hos Skagen Festival altid vil følge de regler, der bliver vedstaget fra myndighedernes side.

” Vi må jo gå med livrem og seler, men vi tror vi kan afholde festivalen på en fornuftig måde”, lyder det til TV2 Nord.

Se her hvordan Lis Jensen ser på mulighederne for festival, da TV2 Nord var forbi, klik her.

 

Back to top button
x