Forside SekundærHåndboldNyhederSport

Peter Bredsdorff-Larsen skal være landstræne til sommer

Peter Bredsdorff-Larsen og Lars Møllers fremtid er nu på plads, de tager samme til Færøerne og skal være landstræner for holdet som ikke har vundet i fire et halvt år.

Fremtiden er nu på plads for Peter Bredsdorff-Larsen der efter sæsongen forlader Bjerringbro-Silkebor efter Syv sæsoner i spidsen for holdt fra Søhøjlandet.

Det færøske håndboldforbund på sin hjemmeside skrevet at Peter Bredsdorff-Larsen tiltræder som landstræner den 1. juli.

Inde da skal han sammen med Bjerringbro-Silkeborg forsøge at vinde sit andet danske mesterskab, en titel han førte holdet til i 2016.

Nu venter der en noget anden hverdag, når det efter sidste kamp i spidsen for BSH gælder Færørene.

”Jeg har fulgt færøsk håndbold gennem mange år, og jeg er meget imponeret over det engagement og den energi, der bliver lagt i det. Både i bredden og på landsholdsniveau, og den energi er jeg blevet meget inspireret af. Derfor har jeg lyst til at prøve at bidrage med nogle af de ting, jeg kan”, siger Bredsdorff-Larsen til TV 2 SPORT.

Peter Bredsdorff-Larsen tager Lars Møller med sig og sammen skal de forsøge at vinde med det færøske landshold der ikke har vundet en landskamp siden 2017.

”Det er naturligt for Lars og jeg, at vi tager del i små og store opgaver. Og det er nærliggende, at vi prøver at bidrage, hvor vi kan. Men den primære opgave bliver selvfølgelig udviklingen af spillerne på og omkring A-landsholdet”, lyder det til TV2 SPORT fra Bredsdorff-Larsen.

Næste opgave for Peter Bredsdorff-Larsen er på torsdag den 6 maj, hvor han med Bjerringbro-Silkeborg skal en tur til Kolding i slutspillet i den hjemlige liga.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x