FodboldNyhederSportTopnyheder

Randers FC vinder Pokal-Guld efter suveræn finale

Det blev til Guld til Randers FC efter en flot 4-0 sejr over Sønderjyske i Pokalfinalen på Ceres Park.

Randers FC skulle kun bruge 90 sekunder før sejrskursen var sat. For efter kampens første hjørnespark kunne Randers juble for første gang. Om der er tale om et mål direkte på hjørne eller om Sønderjyskes målmand skal noteres for målet vil vi ikke bestemme, men det stå som et selvmål, men hvad gør det mål var der og Randers var foran med 1-0.

Der skulle kun gå fem minutter mere før bolden igen var inde bag Thomas Lawrence i Sønderjyske målet. Denne gang var der Matias Greve der kunne bringe Randers på 2-0. En stilling der holdt til pause.

 

Anden halvleg

I anden halvleg var det fortsat Randers der sad på kampen og efter syv minutters spil kunne Simon Piesinger lukke kampen, ved at bringe sig i front med 3-0.

Her fra forsvandt lidt af kampen intensitet og Randers satte den på cruise control. Hvis og når Sønderjyske kom frem til chancer og det kom de flere gange i kampen, var Patrick Carlgren en sikker sidst skanse.

Med ti minutter tilbage kunne Randers så lukke og slukke alt håb for Sønderjyske med en scoring til 4-0 sat ind af Matias Greve, der dermed blev dobbelt målscorer i årets Pokalfinale. Greve blev efter kampen også udråbt til årets pokalfighter, Man Of the Match.

Randers FC 4 – 0 SønderjyskE

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close