Forside FremhævetForside GallerierGalleriKoncertgallerierKultur/EventMusikNyheder

Se billeder fra Michael Learns to Rock i Tinghallen

Stor ros til Tinghallen for en fed lyd, da det verdenskendte danske soft rock- band Michael Learns to Rock besøgte Viborg. Michael Learns to Rock leverede og vi var godt underholdt.

Efter to hårde Rock koncerter, var det fredag aften blevet tid til soft rock, når det er bedst og mest velspillet. Det stod det verdenskendte danske band Michael Learns to Rock for i Tinghallen.

Hvis vi havde syntes det var fedt at være til koncert med fuld gas på, så var koncerten med Michael Learns to Rock noget helt andet. For måske de ikke spiller helt lige så højt som eksempelvis D-A-D, så skal man nok lede længe efter et band der er mere velspillede.

Første sæt var nummer fra pladen ”Played on Pepper” fra 1995.

Efter pausen fik bandet mere fat i publikum og da storhittet ”The Actor” kom blev der i disse tider ”nynnet med” og lomme lamperne i telefonerne blev tændt.

Michael Learns to bestod oprindelig af Jascha Richter på keyboard, trommeslager Kåre Wanscher, guitarist Mikkel Lentz og bassist Søren Madsen. Men det er Trols Skærbæk der spiller bas i bandet nu, han blev fejret med sang og flag da han havde fødselsdag, ved besøget i Viborg.

Vi var til en utrolig velspillet koncert med flot lyd, vi var også rigtig godt underholdt, det eneste minus var at det blev lidt søvndyssende i første sæt, det trækker lidt ned. Men alt i alt en god oplevelse som vi varmt kan anbefale.

★★★★☆

 

Michael Learns to Rock fortsætter til Silkeborg, Aalborg og Horsens de næste dage, inden de den 28. maj kommer til Herning.

 

Læs også: D-A-D gav den fuld gas i Tinghallen

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x