Forside Sekundær FremhævetGalleriGolfNyhederSport

Galleri: Se billeder fra førstedagen ved Made in HimmerLand

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er bedste dansker ved Made in HimmerLand efter den første dag på banen.

Lige nu er der Europa Tour golf i Himmerland, hvor en lang række af verdens bedste golfspiller er samlet på det flotte anlæg i Gatten tæt på Aars i Himmerland.

Desværre afvikles turneringen uden tilskuere og der er kun adgang for en række sponsorer og de som bor fast på HimmerLand.

Ingen tilskuere betyder heller i billeder der er gået verden rundt fra det ikoniske hul 16 – HimmerLand Hill, men det betyder ikke, man ikke kan følge med. For HimmeLand streamer 10 timer dagligt fra The Fan Green.

Her sidder komikeren Thomas Warberg klar sammen med vært Jesper Baehrenz, og giver dig desuden mulighed for at vinde billetter til 2022, whiskey og meget mere. Du kan læse mere om deres TV udsendelse her.

Foto: Torben _ Haglund – MinByNEWS


Du kan også følge slagets gang på TV3 Sport, V Sport Golf og Viaplay fredag fra kl. 13:00 – 18:30.

 

Brandvarm spanier vild med HimmerLand

Spanske Pablo Larrazábal var fejlfri på førstedagen af Made in HimmerLand presented by FREJA på vej mod en runde i fem under par, 66 slag.

En eagle, tre birdies og 14 pars placerer Larrazábal helt fremme efter dagens 18 huller, og det er ifølge spanierne selv, ikke en tilfældighed.

– Jeg elsker denne her bane, og den passer godt til mig. Jeg har tidligere gjort det godt her, og jeg har nogle gode minder fra HimmerLand, sagde Pablo Larrazábal efter runden, inden banen fik storros.

– Det er en rigtig golfbane, synes jeg. En rigtig Europa Tour bane, hvor det ikke bare gælder om at slå så langt som muligt, uddyber karismatiske Larrazábal.

I 2019 blandede Larrazábal sig også i topstriden, men her trak Bernd Wiesberger det længste strå, mens Larrazábal sluttede som nummer fire.

 

Se stillingen ved Made in HimmerLand presented by FREJA HER 

Foto: Torben Haglund – MinByNEWS

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x