112NyhederTopnyheder

2-årig fløjet til Skejby efter drukneulykke

Far genoplivede 2-årig datter, der blev fundet livløs i vandet ved Hinge Søbad

En familie fra Viby var taget på lørdagstur til Hinge Søbad mellem Silkeborg og Kjellerup. Kl. 17.27 modtager alarmcentralen melding om, at familiens 2-årige datter er fundet livløs i vandet, ifølge vidner på stedet var det pigens far, der fandt hende ved strandbredden og øjeblikkeligt påbegyndte førstehjælp.

Da redningsmandskabet fra Kjellerup nåede frem, var ambulance og politi også på stedet, og ifølge indsatslederen var pigen på det tidspunkt genoplivet, og der hørtes barnegråd. En tilkaldt lægehelikopter fløj pigen til Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands politi oplyser kl. 19, at seneste melding er at pigen trækker vejret og efter omstændighederne har det godt.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x