NyhederTopnyheder

Lærer suspenderet efter online onani

Onanerede mens HHX-klasse havde gruppearbejde, men glemte at slukke kameraet

En lærer på Aarhus Handelsgymnasium er blevet suspenderet, efter han 10.juni onanerede i sit hjem, mens han havde glemt at slukke for kameraet på sin computer under virtuel undervisning for en HHX-klasse. Det skriver TV2 Østjylland.

Læreren havde sendt klassen i gruppearbejde og benyttede tiden til at sætte sig i sofaen, hvor en elev optog den “private situation”, som skolen beskriver det i et brev til forældre og elever.

Ifølge brevet til elever og forældre er læreren suspenderet for at ’sikre ro og for at få en mulighed for at få belyst hændelsen fuldt ud’.

“Underviseren er ekstremt pinligt berørt over situationen, og da vi fik nys om sagen fra forældre og elever, valgte vi at suspendere underviseren og orientere alle elever og ansatte,” skriver Gitte Nørgaard, direktør på Aarhus Business College i et skriftligt svar til TV2 Østjylland.

Optagelsen er efterfølgende blevet delt, hvilket muligvis er en overtrædelse af straffelovens § 264a, og Aarhus Handelsgymnasium har derfor overdraget sagen til Østjyllands Politi.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x