Festival GalleriForside GallerierForside Sekundær FremhævetGalleriKoncertgallerierKultur/EventNyheder

Galleri: Sommerkoncert med Jesper Binzer i Skagen

Jesper Binzer er lige nu på solotour med pladen ”Save Your Soul” og onsdag var han forbi Skagen Fiskerestaurant. Se billeder fra koncerten her.

Jesper Binzer er nok mest kendt som forsanger i bandet D-A-D, men siden 2017 har han udgivet flere plader i eget navn.

Binzer er lige nu på en turne rundt i landet, samtidig med han også spiller en lang række koncerter med D-A-D i løbet af sommeren, over hele norden.

Save Your Soul er titlen på Jesper Binzers seneste plade, og det er også navnet på hans tour med sit eget band, som kom forbi Skagen onsdag i uge 29.

Save Your Soul indeholder ti stærke rocknumre, som gæsterne på Skagen Fiskerestaurant fik lov til at smage på, og de kunne lide, hvad de fik. For selvom man måske synes, at fisk, rose og champagne ikke smager af rock. Så kan vi bare fortælle, de to ting føles ganske fint ad.

Det var en fed aften, og hele sættet var velspillet. Og faktisk kunne hele havnen i Skagen høre med, da Jesper Binzer sendte solen i seng, denne onsdag i Skagen.

Vi kan derfor kun varmt anbefale, at gå ind og købe en billet til Jesper Binzer ”Save Your Soul Tour”, når bandet kommer forbi et af de steder, hvor du går til koncert.

Vi har samlet et galleri fra Skagen koncerten som i kan se herover.

Foto: Martin Gorritzen – MinByNEWS

Back to top button
x