Forside Sekundær FremhævetKultur/EventNyheder

Trods regn og rusk er LEGOLAND et godt bud på en efterårsferieaktivitet

LEGOLAND i Billund har udvidet med en ny sektion, og det våde og kolde vejr holder køerne korte, så I kan nå mere.

Der er noget for hele familien i LEGOLAND. Såfremt altså, at der er interesse for de populære plasticklodser, der efterhånden har fundet samarbejdspartnere over alt i popkulturen.

Det toppede – indtil videre – med LEGO MOVIE, der udkom i 2014, hvor alle de mange års erfaring med at lave spil og legetøj med Star Wars, Batman og andre superhelte blev samlet i en eksplosion af film og kulturreferencer, og i år introducerede LEGOLAND i Billund så også en ny sektion af forlystelsesparken, der har fået navn efter filmen.

LEGO Movie World holder kadencen med referencer til filmen, og hvis man er fan af klodser eller film, er det et besøg værd.

I det hele taget er efterårsferien et godt bud på at komme forbi parken, da det lidt koldere og ustadige vejr er med til at holde antallet af gæster i parken nede. Det kan nemt oversættes til: Kortere køer og mindre ventetid ved forlystelserne.

Og her er udbuddet varieret og rammer både de helt små og de lidt ældre børn. I Ninjago-delen er der rigeligt med muligheder for de små til at brænde energi af, der er både karusseller og rutsjebaner, og så er Trafikskolen stadig et must for alle børn.

Der er også mange af aktiviteterne, der kan appellere til de voksne.

Selvom man måske kunne argumentere for, at LEGOLAND er en forlystelsespark med et LEGO-tema, er det stadig så grundlæggende en del af hele parkens DNA, at det er svært ikke at lade sig rive med. Særligt hvis man er LEGO-fan.

Miniland er fx. stadig et besøg værd, selvom mange af de forskellige ting, der er bygget stadig står, som da jeg var der for mange, mange … alt for mange … år siden. Det trækker ikke ned, snarere tværtimod er det et bevis på, at LEGO handler om kreativitet og om viljen til at ville skabe noget med de klodser, der er til rådighed.

Og den kreativitet får stadig et pust frisk inspiration, efter en lettere regnvåd dag i LEGOLAND.

Du kan se billeder fra dagen ovenover.

LEGOLAND har åbent alle weekender i november, inden de lukker for sæsonen.

MinByNEWS besøger flere af landets forskellige attraktioner i efterårsferien og giver forslag til, hvad man kan få en ferie hjemme i Danmark til at gå med. 

Relaterede artikler

Back to top button
x