ErhvervNyhederUddannelse

Mens andre unge flytter: Thor på 19 år drømmer om liv og karriere i Vestjylland

Universiteter, pulserende natteliv, uanede oplevelser og fart på tilværelsen trækker mange unge til storbyerne. Men for Thor Bøndergaard fra Ringkøbing, som netop er startet som Ejendomsmægler-trainee hos LokalBolig i Ringkøbing, er der ingen planer om at forlade det vestjyske. For ham har Vestjylland alt, han skal bruge.

Det er næppe en hemmelighed, at mange unge flytter fra yderområderne mod storbyerne for at tage uddannelse, få nye oplevelser og skabe et netværk. Og rigtig mange vælger at bosætte sig i nær afstand til byerne efter endt uddannelse1, hvor de har oparbejdet en omgangskreds og skabt et liv. Netop dette kan give udfordringer i kommunerne, som kan komme til at mangle både arbejdskraft og nye familier til at sikre det fremtidige liv og fremdrift.

 

For Thor Bøndergaard, der netop har afsluttet handelsskolen, er sagen dog en helt anden. Han er netop startet i en 3-årig traineestilling som ejendomsmægler hos LokalBolig Ringkøbing, og han har aldrig drømt om at forlade Vestjylland, hvor han er født og opvokset.

 

“Jeg har faktisk aldrig følt et behov for at flytte til hverken Århus eller København. Jeg har jo alt, jeg skal bruge herude. Jeg har min familie her i Ringkøbing og min kæreste, og derudover så synes jeg, det er dejligt herude. Her er der lidt mere ro på i stedet for den støj og travlhed, der er i storbyerne. Jeg sætter pris på, at der er god mulighed for, at man kan trække sig lidt tilbage og nyde naturen – man kan jo altid rejse ud og opleve mere,” forklarer Thor Bøndergaard.

 

En del af holdet

Med erfaring fra sommerhusbranchen igennem studietiden, lå en fremtid som ejendomsmægler i kortene for Thor Bøndergaard, der sideløbende med traineestillingen tager ejendomsmægleruddannelsen. Og netop LokalBoligs ånd, var noget der tiltalte ham.

 

“Jeg har arbejdet i 3 år ved Esmark Ferieudlejning, og min viden om sommerhusbranchen ser jeg absolut som en stor fordel hos LokalBolig. Jeg kan rigtig godt lide, at LokalBolig stadig er en forholdsvis lille ejendomsmægler. Det medvirker i høj grad til, at jeg ikke føler, jeg forsvinder i mængden, men virkelig er en del af holdet. De tager hånd om mig og tager sig tid til at sætte mig godt ind i tingene, så jeg får den rigtige forståelse for det. Samtidig er det også et ungt og friskt team, og det er altid sjovt at møde ind, og vi hygger os sammen på kontoret,” lyder det fra Thor Bøndergaard.

 

Hos indehaver af LokalBolig, Mikael Skaaning Sørensen hersker der heller ingen tvivl om, at Thor passer perfekte ind i teamet og bliver en dygtig ejendomsmægler:

 

“Vi får masser af ansøgninger og henvendelser fra folk, der gerne vil være ejendomsmæglere. Vi har specifikt valgt Thor blandt mange mulige kandidater, da Thor har alt det, vi søger. Han brænder for Vestjylland, har levet hele sit liv herude, har et stort netværk og et kæmpe drive. At han så samtidig er velbegavet og flittig, gør at han har hele pakken til at blive en fremragende ejendomsmægler. Det er selvfølgelig vores job at hjælpe ham med at lykkes i det.”

 

Indtil videre er Thor Bøndergaard godt i gang med at dykke ned i faget og starter til februar på ejendomsmægleruddannelsen. Når de 3 års trainee-uddannelse færdig håber han at have en plads i LokalBolig og én ting er i hvert fald sikkert – han vil blive i Ringkøbing.

Thor Bøndergaard, Trainee i LokalBolig Ringkøbing

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE