Forside SekundærNyheder

Mexicansk corona lukker Viborg Katedralskole

Gymnasie i Viborg ramt af udbrud med mexicansk corona-variant - lukkes ned hele næste uge

OPDATERING: En borger i Viborg Kommune er ved en fejl blevet oplyst, at vedkommende var smittet med den mexicanske COVID-19-variant. Styrelsen for Patientsikkerhed beklager og kontakter nu de nære kontakters nære kontakter med information om, at de ikke behøver lade sig isolere eller teste på fjerde og sjette dagen. Det skriver Styrelsen for Patientsikkerhed i en pressemeddelelse.

Ifølge Viborg Folkeblad spreder en mexicansk corona-variant sig lige nu blandt Viborgs unge. På Viborg Katedralskole er der torsdag formiddag foreløbig registreret 10 smittede elever, en hel årgang er allerede lukket ned, og i næste uge bliver hele skolen lukket ned.

Rektor Helge Markussen fortæller til avisen, at smitten sandsynligvis er blevet spredt efter en privat fest sidste fredag med unge fra flere forskellige uddannelser.

Da der er tale om en særlig smitsom variant, går Styrelsen for Patientsikkerhed et led længere ud i smitteopsporingen, så både nære kontakter og deres nære kontakter skal isolere sig. Derfor er lærere på skolen også hjemsendt.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close