ErhvervHåndboldNyhederSport

Michael V. Knudsen bliver i Bjerringbro-Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborgs mangeårige anfører og stregprofil Michael V. Knudsen stiller håndboldskoene på hylden, men fortsætter i klubben som Sportslig Ansvarlig.

Han har skrevet sig ind i dansk håndboldhistorie og gjort mærkbart indtryk på modstandere, medspillere og fans – ikke bare i Danmark, men også i resten af verden.
41-årige Michael V. Knudsen har spillet sin sidste håndboldkamp, og det har fået mange til at spørge ind til stregveteranens videre karriereplaner. Nu løfter han og Bjerringbro-Silkeborg sløret for, at han tiltræder i en ny stilling som Sportslig Ansvarlig i den midtjyske topklub.
”Michael har været en stor profil for Bjerringbro-Silkeborg både på og udenfor banen. Både personligt og på vegne af klubben er jeg meget tilfreds med, at vi fortsat har Michael tilknyttet,” siger direktør Jesper Schou.
”Michael har haft en fantastisk flot karriere. Han har været en god ambassadør for sporten og for klubben, og hans værdier matcher det, vi står for og vil stå for i Bjerringbro-Silkeborg,” siger han.
Sigter knivskarpt mod nye mål
Michael V. Knudsen er meget vellidt hos både fans, frivillige, sponsorer og andre i og omkring Bjerringbro-Silkeborg.
”Michael har altid været ambitiøs og målrettet, og det mærker jeg også, at han er på BSH’s vegne i fremtiden. Og det skal vi selvfølgelig gøre brug af,” siger Jesper Schou.
Som Sportslig Ansvarlig kommer Michael V. Knudsen blandt andet til at sidde med i et sportsligt udvalg, og han overtager en række af Jesper Schous opgaver på det sportslige skrivebord.   Klubben får også glæde af det store netværk, som Michael V. Knudsen har opbygget gennem sine mange år i toppen af dansk og international håndbold.
Michael V. Knudsen får det fulde ansvar for ungdomssiden, for talentarbejdets udvikling og for at skabe synlighed på tværs af alle årgange, og samtidig skal han være med inde omkring ligaholdet.
”Om man er lille eller stor, så skal det være BSH, man holder med,” siger Jesper Schou.
Klubben har allerede et stærkt setup på ungdomssiden, men direktøren vil gerne et skridt videre og kontinuerligt have egne talenter på ligaholdet.   ”Michael skal også være en del af forretningen, så sponsorerne vil også møde ham. Drømmen er et endnu stærkere BSH, og det kræver, at forretningen løbende udvikler sig,” siger Jesper Schou.
Bliver i JYSK arena
Tilskuerne i JYSK arena vil stadig få fighteren at se – og høre – men nu i en anden rolle, hvor kampene følges fra sidelinjen.
”Jeg glæder mig enormt meget til at trække i arbejdstøjet og indtage en ny rolle i klubben. Bjerringbro-Silkeborg er en topklub, og jeg vil arbejde for, at vi bliver endnu bedre hele vejen rundt,” siger hovedpersonen selv.
”Jeg har svært ved at slippe sporten helt, så den her mulighed for at præge BSH og være med til at bringe klubben videre tiltaler mig. Jeg kender klubben rigtig godt efter seks år og kan bidrage med at få os et skridt videre og vinde flere guldmedaljer. Det har været mit mål som spiller, og nu skal jeg være med til det udenfor banen,” siger Michael V. Knudsen og fortsætter:
”Efter mange snakke med klubben synes jeg, at vi har fundet frem til et rigtigt spændende setup. Jeg glæder mig til at fungere som Jesper Schous forlængede arm og sætte mit præg på kulturen, kommunikationen med spillerne, samarbejdet med sponsorerne, eventplanlægningen og ungdomsprojekterne.”
Da beslutningen om at stoppe karrieren var truffet, var der flere scenarier i spil, men Michael V. Knudsen er nået frem til, at han gerne vil være med til at udforske en ny side af sporten:
”Håndboldens verden har givet mig et kick i hverdagen. Det bedste efter en håndboldkarriere er at bevare kontakten til sporten ved nu at stå på den anden side og være med til at sætte holdet, præge udviklingen og skubbe klubben i en endnu skarpere retning.”
Michael V. Knudsen har første arbejdsdag som Sportslig Ansvarlig d. 1. juli.
OM MICHAEL V. KNUDSEN

–      Startede med at spille håndbold i HOH85 i Onsild tæt på Hobro

–       Begyndte sin karriere på topplan for Viborg HK i 1997 (spillede i klubben frem til 2002 og igen i sæsonen 2004-2005)

–       Spillede for Skjern Håndbold fra 2002-2004

–       Fik landsholdsdebut i 1999

–       Var på udlandseventyr i tyske SG Flensborg-Handewitt fra 2005-2014

–       Har været en del af Bjerringbro-Silkeborg-mandskabet fra 2014-2020, hvor han har været med til at vinde klubbens første danske mesterskab og gjort sit til, at klubben gennem de seneste mange år har været en del af dansk tophåndbold

–       Har nu som 41-årig spillet sin sidste håndboldkamp som fuldtidsprofessionel efter en flot og lang karriere, hvor han for alvor fik sat sit navn ikke bare på Danmarkskortet, men på verdenskortet som en af verdens bedste stregspillere i sin tid

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close