112NyhederTopnyheder

Mishandlet: Fik tæv med jernrør og tabasco i endetarmen

Tabasco i endetarmen og på skridtet, cigaretter slukket i ansigtet og på hænderne af en 30-årig mand, der samtidig blev tvunget til at drikke sin egen urin. Det er en del af anklagerne mod en 36-årig mand og en 32-årig kvinde fra Feldborg, der søndag blev varetægtsfængslet til udgangen af marts, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Sagen drejer sig om længerevarende mishandling, hvor den 30-årige oveni skulle være udsat for både slag og spark, blandt andet med et jernrør, der resulterede i, at han blev indlagt med livstruende kvæstelser.

Kvinden og manden anmeldte selv mishandlingen lørdag morgen, og ifølge politiets oplysninger har den 30-årige boet hos manden og kvinden på en adresse på Bredgade i Feldborg, der ligger mellem Holstebro og Viborg.

Her skulle mishandlingen havde fundet sted, og ifølge anklageskriftet stået på i en periode på fire uger.

Det egentlig forløb er noget uoverskueligt, da forklaringerne er forskellige.

”De har givet noget divergerende forklaringer hver for sig, og manden ville ikke udtale sig i retten. Det ville kvinden dog gerne, men jeg kan ikke remse hendes forklaring op,” har anklager, Linette Lysgaard udtalt til avisen.

De har begge nægtet sig skyldige, og kvinden har kæret beslutningen om varetægtsfængsling.

Sigtelserne mod manden og kvinden lyder på grov vold med skærpende omstændigheder, der kan resultere i op til ti års fængsel.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer, er det et gældsspørgsmål, der ligger til grund for mishandlingen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close