112Nyheder

Mistænkt spøgelsesbilist i smadret Mercedes husker intet

Udenlandsk sprit- og narkobilist løsladt mandag. Vidne hørte brag på Sønder Ringvej.

Den 24-årige mand, der natten til søndag blev anholdt i en smadret firmabil med punkteret fordæk på Christian 8.s Vej, kan intet huske fra sin kørsel og bliver derfor ikke sigtet for at have kørt i modsat retning på Silkeborgmotorvejen, som han ellers var mistænkt for. Til gengæld er han sigtet for spiritus- og narkokørsel.

“Vi lever i et retssamfund, og da vi ikke har håndfaste beviser på at det var ham, der kørte på motorvejen, kan vi ikke sigte ham for det,” siger politikommissær Bent Riber fra lokalpolitiet i Silkeborg. Vidner havde ellers kort forinden observeret en spøgelsesbilist, der kørte mod færdselsretningen i det østgående spor ved Funderafkørslen.

Den 24-årige mand er bosiddende i England, og derfor blev han mandag eftermiddag løsladt med et anklageskrift og en tilsigelse til at møde i retten om kort tid, men hvornår det bliver eller om den udenlandske mand i givet fald vil møde op er uvist. Han var i Danmark i forbindelse med noget arbejde, og hvis han udebliver vil der blive udstedt en anholdelsesanmodning, hvis han dukker op i landet igen.

Bilens front var smadret, og et vidne har kontaktet politiet om, at hun lørdag aften omkring 23.30 hørte et brag på Sønder Ringvej, hvor to vejskilte er blevet nedlagt. Politiet har været ude og indsamle stumper, der nu skal sammenlignes med den ødelagte Mercedes.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE