112

Narkopåvirket 16-årig på knallert påkører politibetjent

Festen startede allerede torsdag middag for en 16-årig knallertkører, der i går endte med at påkøre en politibetjent.

Den 16-årige blev set på kørende på sin knallert ag Bodøvej i Aarhus kl. 13.13. torsdag eftermiddag, af betjente, der var ude på en rutinepatrulje. Da han ikke havde nogen hjelm på, besluttede de sig for at standse ham. Men da den 16-årige så patruljevognen, drejede han ind ad et stisystem.

Betjentene fulgte efter, hvilket fik ham til at køre over en cykelbro ved Porsgrunnsvej, mens han filmede patruljevognen. En af betjentene stillede sig ved broen, og råbte den 16-årige an, med ordre om at skulle stoppe knallerten.

Han sænkede farten, men standsede ikke helt, og han fortsatte derfor med lav hastighed mod betjenten, indtil han påkørte ham, og de begge væltede om på jorden.

Her blev den 16-årig lagt i håndjern, og i stedet for en bøde for at køre uden hjelm, ser det nu noget mere broget ud for den unge mand.

Han er nu blevet sigtet for: Vold mod politibetjent, besiddelse af narkotika, narkokørsel, brug af håndholdt mobiltelefon under kørsel, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, og da knallerten viste sig at være stjålet, får han også lige en sigtelse for brugstyveri med oveni.

Og naturligvis også for at køre uden hjelm.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close