Amerikansk FodboldAnden SportForside SekundærNyhederSport

NFL: Enkelte overraskelser i Wild Card Weekend

Der var et par overraskelser i de seks kampe, der blev spillet i weekenden, på vejen til dette års Super Bowl, men alligevel ser det ud til at resten at slutrunden i den amerikanske liga kommer til at være besat af kompetente hold, der alle har en chance for at vinde.

Lørdag 9. januar:
Buffalo Bills 27 – 24 Indianapolis Colts
Det nok mest overraskende i weekendens første kamp, var det tætte resultat. Philip Rivers har vist gode takter i Indianapolis, men Colts skulle op mod et forrygende Buffalo Bills-hold, der har nydt godt af Josh Allens præstation i løbet af året. Samspillet med Stefon Diggs fortsatte i kampen mod Colts, der dog endte meget tæt, med spænding næsten til det sidste, hvor Rivers og co. ikke formåede at slutte i endzone.

Los Angeles Rams 30 – 20 Seattle Seahawks 
På papiret var Seahawks favoritter til at tage lørdagens anden kamp, men en sløv kamp, der startede med tre field goals helt frem til midten af andet quarter, fik pludselig tilsat lidt spænding. For med knap syv sekunder tilbage på uret i 1. halvleg, kastede Russell Wilson til Metcalf, men den blev grebet af Williams fra Rams, der kunne tage bolden hele vejen til endzone for et touchdown. Anden gang er lykkes gang, og kort tid efter reducerede Metcalf føringen til 13-10 efter et Seahawks-TD. Rams svarede dog igen, og ved pausen stod der 20-10 til gæsterne. Rams var i stand til at holde sig foran i hele anden halvleg, og kan derfor se frem til næste weekends kamp.

Tampa Bay Buccaneers 31 – 23 Washington Football Team
Washington Football Team er et håbløst navn, men et skridt til et mere politisk korrekt udtryk. Hvis de så bare lige får spillet med, skal det nok blive bedre. Det kan i hvert fald dårligt blive værre. Heldigvis for WFT var resten af konkurrenterne i NFC East værre, og dermed kunne de tage i slutspil med kun syv sejre og ni nederlag. Der skal dog bedre fodbold til, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at skulle i Super Bowl. Særligt, når man skal op mod Tom Bradys nye hold i Tampa Bay.

Søndag 10. januar:
Baltimore Ravens 20 – 13 Tennessee Titans
Weekendens tætteste kamp, på papiret, blev en lavtscorende affære, og selvom Titans generelt har vist sig fra en imponerende stærk side, var Baltimore Ravens skridtet stærkere. En tæt og meget defensivt spillet kamp, blev både den lavest scorende kamp for Tennessee og det første Playoff-win for Lamar Jackson, der sidste år blev slået ud af slutrunden af netop Tennessee Titans.

New Orleans Saints 21 – 9 Chicago Bears
Der er ingen tvivl om, at forskellen mellem NFC og AFC er stor. Sidste hold til at sikre sig en plads i Wildcard-weekenden var Chicago Bears, der lige præcis kunne kæmpe sig op på otte sejre og otte nederlag, og mødet med New Orleans Saints blev også slutningen på sæsonen for bjørnene, der fik seks af de ni point på tavlen i kampens sidste sekunder.

Cleveland Browns 48 – 37 Pittsburgh Steelers
Søndagens sene kamp leverede flere point end to foregående kampe, og Pittsburgh Steelers har måske nok vundet deres division, men nattens skydeteltsejr endte med at gå til Cleveland, der ikke har været i Playoffs siden 2002. Allerede fra starten af gik tingene Clevelands vej, og et alt for højt snap fra Steelers-center, Maurkice Pouncey, endte i et defensivt touchdown efter noget rod på banen. Fire interceptions fra Roethlisberger var ikke med til at hjælpe  noget som helst, og Browns fik hurtigt lagt sig så meget i front, at selvom Steelers fik vredet lidt ud af holdet i anden halvleg, var der ikke noget at gøre.

Dermed kommer den kommende weekends kampe altså til at se således ud: (Danske tider)

Lørdag d. 17. januar
22:35: Los Angeles Rams @ Green Bay Packers

Søndag d. 18. januar
2:15: Baltimore Ravens @ Buffalo Bills
21:05: Cleveland Browns @ Kansas City Chiefs

Mandag d. 18. januar:
00:40: Tampa Bay Buccaneers @ New Orleans Saints

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close