112Nyheder

Nøgen kvinde havde nær kørt politimænd ned

Da politibetjente besvarede en anmeldelse om uro foran et hotel på Rytoften i Hasle tidligt torsdag morgen, havde de ikke forventet, at de måtte springe for livet, da en nøgen kvinde forsøgte at køre dem ned.

Da patruljen ankom på stedet, mødte de en 29-årig mand, der havde både skrammer og kradsemærker, og som havde været i et voldsomt skænderi med en kvinde. Manden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da en 30-årig kvinde kom kørende ud fra hotellets parkeringsplads.

Betjentene stillede sig i vejen for bilen, i et forsøg på at få hende til at standse, men kvinden fortsatte ufortrødent, så betjentene måtte springe til side for bilen. En betjent greb fat i kvindens arm, men heller ikke dette fik hende til at stoppe, og efter at være blevet trukket hen ad gaden et stykke, måtte han give slip.

Betjentene fik hurtigt indhentet og standset kvinden, der også nåede at køre over for rødt i et lyskryds. Hun var, udover en åbenstående skjort, fuldstændig nøgen.

Kvinden var påvirket at både stoffer og alkohol, og hun endte med at blive sigtet for:

• Forstyrrelse af den offentlige orden
• Ikke at efterkomme politiets anvisninger
• Vold mod polititjenestemand
• Spritkørsel
• Narkokørsel
• Kørsel over for rødt lys
• Manglende tegngivning i trafikken

Parret havde allerede været i gang med skænderiet på hotellet, hvor der var blevet smadret inventar for flere tusinde kroner. Der blev også fundet ulovlige piller på værelset, så de blev begge yderligere sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og hærværk.

Og de kan så også lige se frem til erstatningskrav fra hotellet.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close