112Nyheder

Nordskovvej: Næsten alle kører for stærkt

På en halv time onsdag aften målte politiet at ca. 95% af bilisterne overskred hastigheden på den nye vej

Bilisterne kører for stærkt på den nye Nordskovvej. Det var konklusionen på en halv times målinger onsdag aften, da lokalpolitiet i Silkeborg var ude med laseren for at se, hvor stærkt folk kører på det nye vejstykke, der har en hastighedsgrænse på 50 km/t.

“I løbet af en halv time målte de cirka 60-70 biler i begge retninger. Cirka 95 % af bilisterne kørte for stærkt. Størstedelen kørte mellem 70-80 km/t. Laveste hastighed var 51 km/t og højeste var 86 km/t,” fortæller politikommissær Bent Riber Nielsen om resultatet.

“Vi uddelte ikke bøder, da der er tale om et nyt vejforløb, men det kommer vi til, hvis det ikke ændrer sig,” siger Bent Riber Nielsen, og oplyser at de nu vil tage kontakt til Silkeborg kommune for at drøfte nogle tiltag for at sænke hastigheden.

“Det kan betyde klip, betinget frakendelse og endda dom som vandvidskørsel, hvis hastigheden ikke sænkes,” understreger politikommissæren for at give brugerne af vejen mulighed for selv at sænke hastigheden, inden politiet skriver til dem om det.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE