Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Nu gælder det – Bjerringbro-Silkeborg vil i finalen

Peter Bredsdorff-Larsen melder ud ”Vi er klar, og nu er det vores tur”. Tror DU på en finale plads? Se billeder fra kampen i mandags her.

Torsdag aften skal Bjerringbro-Silkeborg forsøge at spille sig i DM-finalen. Det sker på hjemmebanen i Jysk Arena, hvor der igen kan komme tilskuere i hallen.

Bjerringbro-Silkeborg skal møde TTH Holstebro. To hold, der også mødtes i den første semifinale i Holstebro, hvor det blev det til et uafgjort resultat, og derfor kan en sejr i morgen aften give adgang til DM-finalen.

Fordel til BSH
Hjemmeholdet skal for første gang i 2021 spille for sit hjemmepublikum og fans, hvilket kan blive en vigtig 8. mand for holdet. Hvis vi ser på det pres, de mange fans leverede i Gråkjær Arena i mandags, var der ingen tvivl om, at det var med til at få hjemmeholdet tilbage i kampen og sikre uafgjort. Derfor håber man, at de gode BSH fans kan få den samme effekt på deres helte, og at Bjerringbro-Silkeborg kan spille sig til en finaleplads.

Peter Bredsdorff-Larsen fortæller, at hele holdet er klart, og at de er indstillet på lige at give den et trin mere i forhold til kampen i mandags.

”Vi spillede en god og fornuftig kamp, som jeg også mener, vi kunne vundet, men Holstebro kom godt igen, flot hjulpet af deres hjemmepublikum. Nu er det vores tur og vi er klar”, lyder det fra cheftræneren.

Nu er det store spørgsmål såKommer BSH i finalen og hvem skal de evt. møde? Hvad tror DU?

Vi har samlet et galleri fra kampen i mandags i Holstebro, som I kan se herover.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE