MotorNyheder

Ny asfalt på landingsbanen kan give plads til lovligt gaderæs

Lindtorp Flyvecenter vil gerne åbne op for unge fartentusiaster, så de har et sted, hvor de kan køre race i deres biler, ganske lovligt, fortæller TV MidtVest. Der er bare lige en enkelt hage.

Flyvespladsens 1.200 meter landingsbane er nemlig i noget slatten stand, og den skal istandsættes for mellem tre og seks millioner kroner, før den kan bruges til gaderæs, da småsten og lignende kan give skader på de mange forskellige fly, der bruger Flyvecenteret.

Forhåbningen fra Formand for Lindtorp Flyvecenter, Dorte Vilsgaard, er, at gaderæserne samler sig i en forening, og finder ud af en måde, hvorpå de kan bidrage til restaurationen af landingsbanerne.

Talsmand for gaderæserne, Ronny Koldsø er ikke så skræmt ved prospektet om at skulle ud og finde millioner af kroner for at kunne komme i gang med lovligt gaderace.

“Vi har en masse sponsorer i ryggen, som gerne vil støtte op om det, så det er vi glade for,” udtaler han til TV MidtVest.

Flyvecenteret er allerede nu hjem for fem forskellige klubber, herunder klubber for model- og svævefly, de såkaldte Ultralette fly og to faldskærmsklubber, Parafun og Holstebro Lindtorp Faldskærmsklub.

Tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close