ErhvervNyheder

Ny centerleder til Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg

Fra 1. december er Lotte Lund Olsen ny centerleder i Vestjydsk Fritidscenter.

Det bliver den 55-årige Lotte Lund Olsen, som fra 1. december, kan sætte en ny titel på CV-et som centerleder i Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg. Derudover får hun også ansvaret for den daglige ledelse af hallerne i Sdr. Nissum og Thorsminde.

Lotte Lund Olsen er bosiddende i Kirke Hyllinge, men begejstringen for området var skabt inden jobmuligheden, så Lotte flytter permanent til et nyerhvervet hus i Thorsminde. Hun er uddannet indenfor marketing og økonomi og har desuden mange års erfaring fra diverse lederjobs.

Lotte Lund Olsen kommer fra en stilling som sportschef i Dansk Bowlingforbund og hun er i det hele taget velfunderet indenfor både idrættens organisationer, men også som aktiv udøver. I 1996 kulminerede badmintonkarrieren med en udtagelse til OL i Atlanta. Efter badmintonkarrieren har hun holdt formen ved lige, og blandt meget andet cyklede hun i 2016 til Paris med Team Rynkeby.

Lotte Lund Olsen glæder sig til de nye omgivelser i Vestjylland og ser frem til at møde foreningslivet i Ulfborg og de mange brugere af Vestjydsk Fritidscenter.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og ser frem til at få skabt et godt samarbejde med foreningerne og de mange daglige brugere af centeret. Jeg brænder for at skabe et lokalt idrætscenter, hvor man mødes, dyrker idræt og opbygger fællesskaber. For mig er et idrætscenter det naturlige samlingspunkt for de lokale, kommer det fra den kommende centerleder, som selvfølgelig også ser frem til at udforske de nye vestjyske omgivelser.

Ud over den daglige ledelse af Vestjydsk Fritidscenter vil Lotte Lund Olsen indgå i lederteamet på Fritidsområdet med Idrætsinspektør Mogens Poulsen og centerleder for Idrætscenter Vest Jon Aaes.

 - logo

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE