ErhvervNyheder

Ny dagtilbudsleder i dagtilbud Nordvest

Randers Kommune har netop ansat Claus Bossow som ny dagtilbudsleder i Dagtilbud Nordvest. Han starter 1. juni og kommer med mange års erfaring inden for dagtilbudsområdet

»Med Claus Bossows store erfaring på dagtilbudsområdet, er jeg helt sikker på, at han er den rette på posten til både at udvikle den daglige, pædagogiske praksis og faglighed og tage det overordnede personaleansvar i forhold til personale og vores pædagogfaglig ledelse i Nordvest,« siger Dorte Brøns, børnechef i Børn og Skole, Randers Kommune.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, som pegede på Claus Bossow, som kommer fra en stilling i Viborg Kommune, hvor han i 2,5 år har været leder af Pædagogisk Praksis og Læring. Tidligere har han arbejdet som dagtilbudsleder i Aarhus Kommune. Claus Bossow, som er 55 år, er uddannet pædagog og har desuden en master i offentlig ledelse fra Syddansk Universitet.

»Jeg glæder mig meget til at vende tilbage dagtilbudsområdet. Jeg kender jo området særdeles godt fra min tid i Aarhus, og jeg håber, at jeg i Randers kan bidrage til yderligere udvikling af et område, der i dén grad er med til at udvikle vores kommende generationer – og med fokus på sammenhængskraft og høj faglighed,« siger Claus Bossow.

Claus bor på Mols med sin familie, og dyrker cykling i sin fritid.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close