112Nyheder

Ny nærstation kommer til at ligge i Struer by

Politiets nye nærstation kommer til at ligge i Stuer by. Det betyder øget patruljering og bedre samarbejde med lokalstationen i Holstebro.

Helt præcist hvor, er endnu uvist, men planen er, at den nye nærstation i Struer kommune kommer til at ligge i Struer By.

Det er nu blevet resultatet af drøftelserne mellem borgmester i Struer Kommune, Niels Viggo Lynghøj truffet sammen med Politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi, Helle Kyndesen, om placeringen af den nye nærstation.

”Det er vigtigt, at vi finder en placering, der tilgodeser både borgerne og medarbejderne. Det skal være nemt for borgerne at henvende sig til politiet, og faciliteterne skal understøtte medarbejderne, arbejdsopgaverne og skabe rammerne for en god kontakt med borgerne. Derfor glæder det mig også, at vi fra start har haft en god dialog om placeringen med Struer Kommune”, udtaler politidirektør Helle Kyndesen.

Den nye nærstation vil fra efteråret have faste ugentlige åbningstider, hvor borgerne kan få råd, information og vejledning og personligt møde op og foretage anmeldelser.

Oveni den nye nærstation, vil det øvrige politiarbejde også blive styrket, bl.a. gennem patruljering i nærområdet og samarbejde med lokalstationen i Holstebro.

”Nærheden mellem politiet og Struer Kommune betyder i den grad noget. På nærpolitistationen i Struer kan borgerne i Struer Kommune nu få lettere adgang til at tale med politiet og dermed højnes serviceniveauet helt givet. Bekymringssamtaler og almindelig sagsbehandling rykker tættere på og det samme gør trygheden”, fortæller Niels Viggo Lynghøj.

Den nye lokalstation vækker også glæde hos politidirektøren.

”Med den nye nærpolitistation får vi styrket vores lokale tilstedeværelse, bedre muligheder for dialog med borgerne og bedre muligheder for at bruge det vigtige lokalkendskab i vores efterforskninger.”

Den nye lokalstation er en del af den flerårsaftale, der blev forhandlet på plads i december sidste åt. Her er et af de vigtigste punkter et mere borgernært politi, og det skal bl.a. ske gennem flere nærpolitistationer. Hvoraf to af stationerne kommer til at ligge i Midt- og Vestjyllands politikreds. Den anden i Ikast-Brande kommune.

Midt- og Vestjyllands Politikreds har døgnbemandede lokalstationer, der dækker hele politikredsen med patruljering:

• Holstebro
• Thisted
• Viborg
• Skive
• Silkeborg
• Herning
• Ringkøbing

Derudover kommer der altså to nye nærstationer, der har udvidet åbningstid, oveni de de fem nærpolitistationer, en satelitstation i brande og en landbetjent i Nørre Snede.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close