ErhvervNyheder

Ny skoleleder på Halgård Skole

Viceleder fra Tjørring Skole i Herning, Henriette Vibe Hebsgaard, bliver ny skoleleder på Halgård Skole i Holstebro fra 1. august.

Henriette Vibe Hebsgaard er uddannet fra Jelling Statsseminarium i 1993 og har siden taget flere efteruddannelser, bl.a. Diplom i ledelse og kurser i it og økonomi.

Hun har været lærer i 18 år og har 9 års ledelseserfaring som viceskoleleder på Tjørring Skole i Herning Kommune, hvor hun bl.a. har arbejdet med personaleledelse, pædagogisk udvikling og løst opgaver med ledelse af skolens IT-opgaver.

– Jeg glæder mig til at byde et erfarent skolemenneske velkommen som skoleleder på Halgård Skole. Henriette har et menneskesyn og et skolesyn, som matcher både Holstebro Kommune og i særdeleshed Halgård Skoles værdier: Trivsel, læring og fællesskab, siger Susanne Ebdrup, der er direktør for Børn og Unge.

Henriette Vibe Hebsgaard blev valgt blandt 19 kvalificerede kandidater i ansøgerfeltet.

Folkeskolens fællesskab

Den kommende skoleleder er vant til at arbejde målrettet med trivsel og inklusion og kender dermed tankegangen bag PALS (Positiv Adfærd i Læring og Samspil), som er én af Halgård Skoles grundsten. Hun kalder sig selv for stifinder frem for fejlfinder, når det drejer sig om samarbejde på skolen, med forældrene og med lokalsamfundet.

– Lige nu glæder jeg mig rigtig meget til at få Halgård Skole og lokalområdet ind under huden og få hilst på de medarbejdere, børn og forældre, der efter sommerferien bliver en betydningsfuld del af mit liv, lyder det fra Henriette Vibe Hebsgaard, og uddyber:

– Halgård Skole har både noget genkendeligt for mig og noget helt nyt. For eksempel har jeg aldrig arbejdet på en skole med over 600 elever. Det bliver spændende. Skolens værdier – trivsel, læring og fællesskab – er alle vigtige for mig. Og man fornemmer dem tydeligt, når man træder ind på skolen. Det er et godt tegn, og de værdier ser jeg frem til at understøtte og spille med på.

Henriette Vibe Hebsgaard er 52 år, bor i Brande og er gift med Klaus. Sammen har de tre børn på 23, 20 og 16 år. Hun er en aktiv person, der holder meget af naturoplevelser og sejlads.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close