FodboldNyhederSport

Ny sydafrikansk forsvarsspiller til Viborg FF

Viborg FF forstærker defensiven med 26-årige Lorenzo Gordinho, der kommer til domkirkebyen på en kontrakt til sommeren 2022. Gordinho skifter fra Bidvest Wits, der netop har afsluttet sæsonen på en fjerdeplads i den bedste sydafrikanske række.

-Med Lorenzo får vi en anderledes type forsvarsspiller end vi har i truppen i forvejen. Han er hurtig, duelstærk og så kommer han fra en liga på et højere niveau end vores, hvor han har spillet mange kampe.

-Han er en topprofessionel fyr, der kommer matchfit, og vi har en forventning om, at han kan gå ind og styrke os med det samme, siger Jesper Fredberg.

Forsvarsspilleren er halv portugiser, men har spillet hele sin karriere i Sydafrika, hvor de fleste kampe er opnået hos storklubben Kaizer Chiefs. Nu ser han frem til nye udfordringer i Europa hos Viborg FF:

-Jeg er meget spændt, og jeg glæder mig meget til udfordringen her i Viborg. Det er en klub med ambitioner, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af det hele. Det er et spændende projekt med mange unge spillere og en offensiv spillestil, som jeg glæder mig til at blive en del af. Vi håber alle på, at vi kan opnå oprykning til Superligaen, og det vil jeg gøre alt for at bidrage til.

Gordinho har desuden optrådt for Sydafrikas A-landshold.

Pressemeddelse af VFF. 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close