FodboldNyhederSport

Nye corona-restriktioner: Kun 500 på stadion til fodbold

Nye restriktioner gør, at der nu kun må være 500 personer på stadion i de næste tre spillerunder i landes bedste rækker. Det betyder, at Randers FC er nødsaget til at annullere størstedelen af billetterne til søndagens opgør mod AGF, det samme gør sig gælden for de klubber der har hjemmeane i denne weekend.

Fredag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at de regionale restriktioner er blevet udvidet til at omfatte hele Danmark til og med den 4. oktober. Det får betydning for 3F Superligaen og 1. division.

I vores område gælder det Randers FC’s kommende hjemmekampe mod AGF. Randers FC skriver på deres hjemmeside. Lige nu betyder det, at vi nu kun må være 500 personer til søndagens hjemmekamp mod AGF på Cepheus Park Randers. FC Midtjylland, AaB, Viborg FF og Hobro og Silkeborg spiller også hjemme i den runde og må derfor annullere billetter, til de omtalte hjemmekampe.

Tallet på 500 personer inkluderer spillere, trænere, TV, presse og øvrige medarbejdere, så derfor er der et begrænset antal pladser tilbage til tilskuere.

Grundet lovgivningen om statens kompensationsordning for dækning af underskud for arrangører med flere end 1.000 publikummer er klubberne forpligtiget til at begrænse tabet mest muligt for at få del i regeringens hjælpepakker.

 

Silkeborg IF lukke ikke tilskuere ind til lørdagens kamp mod Esbjerg. Billetkøbere får pengene retur.

– Det er vi naturligvis rigtig, rigtig kede af, for vi havde glædet os til at spille en lørdagskamp med masser af liv på tribunerne. Men det er en situation, som vi ikke er herre over. Blot håber vi, at corona-situationen igen kommer så meget under kontrol, at vi kan åbne igen hurtigst muligt, siger SIF-direktør Kent Madsen.

Det samme gælder i Viborg, som suspenderer alle billetter og sæsonkort, til lørdagens kamp mod Skive.

Klubben skriver på deres hjemmeside. ”Den korte varsel gør, at vi desværre ikke har andre muligheder.

Efter weekenden vender vi tilbage med en løsning til kampen mod Vendsyssel den 30/9, der tilgodeser flest mulige interessenter i denne vanskelige situation”.

 

Refundering af billetter

Har man købt billetter til søndagens kamp, vil man automatisk få refunderet sine penge i løbet af den kommende uge.

Har man sæsonkortabonnement vil man i starten af den kommende uge blive kontaktet via e-mail ift. kommende kampe.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close